Miksi valita?

Lue kuinka helpotat arkeasi

MIKSI KANNATTAA VALITA RAKSAVALVOJA?

Helppo käyttöönotto

Käyttöönotto on yksinkertaista. Pilvipohjaisena palveluna et tarvitse järjestelmän käyttämiseen kuin verkkoyhteudessä olevan laitteen. Toisin sanoen mikä tahansa tietokone, tabletti tai mobiililaite käy, itse käyttö tapahtuu verkkoselaimella. Tietojen varmuuskopioinnista sinun ei tarvitse huolehtia, me teemme sen puolestasi!

Järjestelmään kirjautumisen jälkeen syötät vain työntekijöiden, työnantajien sekä työmaiden tiedot ja järjestelmä on valmis käyttöön! Mikäli käytät leimauksiin RFID -laitettamme, kohdistat verkkopalvelussa vielä toimittamamme kulkutunnisteet oikeille henkilöille sekä itse RFID -laitteen oikealle työmaalle, tai vaikkapa toimistoon.

Työntekijät voivat tämän jälkeen alkaa leimaamaan itsensä työmaalle tai sieltä pois. Suositeltu tapa on käyttää RFID -laitettamme, mutta järjestelmä voidaan asettaa sallimaan leimaukset myös mobiililaitteella tai vaikkapa työmaatoimiston tai taukotilan tietokoneella.

Monipuoliset ominaisuudet

Raksavalvoja -järjestelmän ominaisuudet on suunniteltu juuri rakennusliikkeiden tarpeisiin. Saman järjestelmän kautta saat niin työsuojelulain vaatimat ajantasaiset työntekijäluettelot, kuin raportoinnin verottajalle. Lisäksi hoidat työmaaperehdykset ja annat kulkuoideudet vain perehdytetyille työntekijöille.

Lakisääteisten velvoitteiden hoitamisen lisäksi saat hyötyä muuhunkin toimintaasi: tunnit palkanmaksuun ja tietoa toimintasi analysointiin!

Järjestelmään saat liitetty käytännössä rajattomasti työntekijöitä, urakoitsijoita ja työmaita. Maksat vain käyttäjien lukumäärän mukaan, ei lisäkustannuksia työmaiden lisäyksistä tai ylimääräisistä pääkäyttäjäoikeuksista!

Ja mikä parasta: jos jokin juuri teidän tarpeittenne kannalta olennainen ominaisuus sattuu puttumaan, toteutamme sen kustannustehokkaasti osaksi teidän järjestelmäänne!

Täytä viranomaismääräykset

Laki velvoittaa pitämään ajantasaista luetteloa työmaalla työskentelevistä henkilöistä. Käytännössä tämä on järkevintä toteuttaa sähköisellä seurannalla. Luettelosi on aina ajan tasalla ja työmaalla ei työskentele kuin perehdetetyt työntekijät. Jos perehdytys on tekemättä, ei henkilö voi kirjautua sisään rakennustyömaalle ja hänen työtunnitkaan eivät kirjaudu järjestelmään.

1.7.2014 alkaen verottaja vaatii ilmoitukset rakennustyömailla työsekentelevistä henkilöistä sekä tiedot urakoista. Ilmoittaminen on mahdollista vain sähköisesti. Raksavahti -järjestelmällä luot ja lähetät raportit automaattisesti! Näin säästät vähintäänkin tunteja arvokasta työaikaa!

Tehosta toimintaasi

Järjestelmästä saatava data on suoraan hyödynnettävissä vaikkapa palkanmaksussa. Voit lähettää tuntiraportit suoraan palkanmaksuun tai tilitoimistoon, ilman lisätyötä. Jos palkanmaksun järjestelmästä on saatavilla rajapintakuvaus, voimme toteuttaa suoran tietojen siirron järjestelmien välillä ja säästät vielä enemmän aikaa ja rahaa!

Tietoja on hyödynnettävissä toisinkin tavoin: analysoi mihin työntekijöiden aika kuluu. Tekevätkö työntekijät tuottavaa työtä työmaalla vai kuluuko aikaa liiaksi muissa toimissa?

RAKSAVALVOJAN OMINAISUUDET

yleiskuvaus

Järjestelmä koostuu verkkopalvelusta ja leimauslaitteesta. Verkkopalvelussa, jonka käyttö tapahtuu verkkoselaimella, hallitset työntekijöitä, rakennustyömaita ja urakoitsijoita. Verkkopalvelussa luot ja lähetät myös viranomaisten raportit sekä tuntiraportit palkanmaksuun.

Leimauslaiteena voit käyttää RFID -lukijaa, mobiililaitetta tai tietokonetta. Myös eri laitteiden yhtäaikainen käyttö on mahdollista. Järjestelmään tallentuu myös tieto millä laitteella leimaus on tehty.

Verkkopalveluun on eri käyttäjille omat käyttäjäroolinsa: pääkäyttäjänä pääset kaikkiin tietoihin ja asetuksiin käsiksi, kun taas työntekijät näkevät vain omat tietonsa ja pystyvät muokkaamaan, niin sallittaessa, vai omia kirjauksiaan.

 

Pilvipohjainen ratkaisu

Pilvipalvelu pilvipojaisena ratkaisuna laiteinvestointien tarve on vähäinen. Tarvitset ainoastaan RFID -lukijan työmaalle, mikäli päätät kirjautumiset hoitaa kulkutunnisteilla, mikä on useimmissa tapauksissa helpoin ratkaisu. Leimauksiin voit käyttää myös mobiililaitteita tai tavallista tietokonetta, jolloin et välttämättä tarvitse uusia laitteita lainkaan.

Tietojen varmuuskopioinnistakaan sinun ei tarvitse huolehtia, sillä me ylläpidämme palvelimia ja hoidamme varmuuskopioinnitkin. Tiedot varmistetaan usean kertaan joka päivä ja säilytetään fyysisesti eri osoitteissa!

 

raportit

Järjestelmän keräämästä datasta saadaan luotua raportit moniin eri tarpeisiin. Viranomaisraporttien ohella saat tulostettua kertyneet työtunnit työntekijä-, urajoitsija- tai työmaakohtaisesti.

Tehokkaan raportoinnin avulla seuraat toimintaasi entistä tarkemmin ja mikäli havaitset korjattavia asioita, voit tehdä muutoksia joilla tehostat toimintaasi.